Vbv Scm Alarmsysteem  thumbnail

Vbv Scm Alarmsysteem

Published May 07, 23
6 min read

Alarmsysteem Trigion

Klik op als je de i, Cloud-sleutelhanger al eens eerder hebt gebruikt. Configureer je het voor de eerste keer, kies dan voor . Vul de code in die je bij de installatie van OS X hebt ingevuld en bevestig de code in het volgende scherm (spy camera). Als je je telefoonnummer aan je Apple ID hebt gekoppeld, gaat dit allemaal automatisch.

De vraag of je Mac de i, Cloud-sleutelhanger mag gebruiken, bevestig je met . Apple beveiligt al je wachtwoorden, maar besef wel dat je met deze optie al je gevoelige informatie naar de servers van Apple stuurt. Gezien de recente NSA-activiteiten weet je niet wie er toch stiekem toegang tot deze gegevens heeft (installatie alarmsysteem woning).Met de ingebouwde functie Time Machine gaat dit in OS X erg makkelijk. Sluit een externe harde schijf aan op je Mac. Als deze voorheen nog niet in gebruik was, zal OS X je meteen vragen of je deze voor Time Machine wilt gebruiken. Wil je dit handmatig instellen, ga dan naar en zet de schuif aan de linkerkant op - installatie alarmsysteem woning.

Time Machine maakt automatisch kopieën van je bestanden als je harde schijf wordt aangesloten. Dit beschermt niet alleen tegen diefstal; ook als je eens een keer per ongeluk een bestand hebt gewist, kun je dit met Time Machine terughalen. Sluit de harde schijf aan en klik onderin in het Dock op . installatie alarmsysteem woning.

Zodra je het verwijderde bestand weer tegenkomt, kies je voor . Met Time Machine heb je een kopie van je documenten, foto's en bestanden, maar het beschermt je niet tegen een complete crash van de harde schijf. Je zult dan alsnog OS X opnieuw moeten installeren om weer toegang tot je programma's te krijgen. installatie alarmsysteem woning.

Dit doe je met een programma als Super, Duper. Met dit programma kun je een complete kloon van je harde schijf maken, inclusief alle opstartbestanden en dergelijke. Als je harde schijf uitvalt, kun je de externe harde schijf met de kloon aan je Mac hangen. Start de Mac op met de Alt-toets ingedrukt en selecteer de schijf met de kloon.

Buitensirene Alarmsysteem

Net als voor de i, Phone en i, Pad kun je je Mac aanmelden voor de Zoek mijn Mac-dienst. Als je Mac gestolen wordt, kun je op een ander apparaat inloggen bij en zien waar je Mac zich bevindt. Ook kun je de Mac op afstand blokkeren of zelfs helemaal wissen (installatie alarmsysteem woning).

Op je Mac ga je naar en zet je een vinkje voor de optie . Kies voor om de locatie van je Mac door te sturen naar de dienst. Wifi spycam. Als je je Mac kwijt bent, ga je naar www. installatie alarmsysteem woning. icloud.com en log je in met je i, Cloud-gegevens. Klik op .

Bovenin selecteer je je Mac door op en vervolgens op de naam van je Mac te klikken. Aan de rechterkant vind je een paar opties, met de functie zet je de Mac op afstand op slot met een code. Alleen als je de code weet, kun je de Mac ontgrendelen.Dit doe je door bij je eigen naam te selecteren en aan de rechterkant je wachtwoord in te stellen - installatie alarmsysteem woning. Het is ook aan te raden om je Mac niet automatisch te laten inloggen op één van de accounts. Klik op en selecteer achter de optie . Zorg er verder voor dat je een wachtwoord moet invoeren als je de Mac uit de schermbeveiliging wilt halen.

Op een pc ben je gewend om een virusscanner te installeren. Het besturingssysteem van je Mac is standaard goed beveiligd tegen malware en er zijn minder virussen voor. Sinds een paar jaar wisselen verschillende Mac-malware elkaar echter af. Hoe veilig ben je nog op een Mac? Het besturingssysteem dat op je Mac staat, OS X, is standaard al goed beveiligd tegen virussen en indringers.

Daarom is het essentieel om je software bij te houden. De eerste stap is het up-to-date houden van OS X. Elke compleet nieuwe versie van OS X heeft zijn eigen naam, de meest recente versie heet El Capitan en wordt ook wel aangeduid met OS X 10. 11. Heb je een oudere Mac, dan kan het zijn dat je deze versie niet meer kunt draaien - installatie alarmsysteem woning.

Home AlarmsysteemOm je OS X-versie up-to-date te houden, moet je altijd zorgen voor de laatste beveiligingsupdates van je besturingssysteem. Deze updates worden aangeduid met een tweede cijfer, bijvoorbeeld OS X 10. 11.3. Of je de laatste versie draait, kun je zien door linksboven op het te klikken en te kiezen voor .

Klik op , de App Store wordt geopend en je kunt zien of er OS X-updates beschikbaar zijn. Bij een beveiligingsupdate worden nooit instellingen en documenten van je schijf gewist, dit kan wel gebeuren als je van bijvoorbeeld OS X 10 - installatie alarmsysteem woning. 8 naar OS X 10. 9 gaat. In het laatste geval wordt het hele besturingssysteem geüpdatet en kun je ervoor kiezen je hele harde schijf te wissen.Om je Mac goed beveiligd te houden, zorg je dat je bij de optie geselecteerd is. Afhankelijk van je voorkeur kun je kiezen om de vakjes eronder ook aan te vinken - installatie alarmsysteem woning. Selecteer je de laatste van de drie sub-opties, dan worden beveiligingsupdates automatisch gedownload en geïnstalleerd. Als je zorgt dat je besturingssysteem altijd up-to-date is middels de beveiligingsupdates, ben je op dit moment goed beveiligd tegen virussen.

Er is een aantal virusscanners voor de Mac verkrijgbaar en gelukkig hoef je hiervoor niet je portemonnee te trekken. Een goede gratis optie is Sophos Anti-Virus for Mac. Je downloadt het programma door in de blauwe balk helemaal onder aan deze pagina voor te kiezen. Klik op onder . Klik op en kies voor als je OS X 10.

9 draait. OS X 10. 5 en eerder wordt niet meer ondersteund. Pak het gedownloade bestand uit, klik op en doorloop de installatie-instructies. Na installatie kun je je harde schijf scannen op malware, virussen en trojans door naast voor te kiezen - installatie alarmsysteem woning. Wil je een andere schijf scannen, klik dan op en vervolgens op het plusje.

Alle bedreigingen kun je inzien door op te klikken. Selecteer een bestand en klik op om het bestand volledig van je schijf te verwijderen. Naast Sophos zijn er een paar andere goede gratis opties. Avira bijvoorbeeld of avast! Free Antivirus for Mac. Een andere optie is Clam, Xav, al is dit programma iets minder gebruiksvriendelijk.

Latest Posts

Eco Huis Bouwen

Published May 21, 24
8 min read

Wat Kost Huis Bouwen

Published May 17, 24
5 min read

Voorgespannen Welfsels Prijs

Published Apr 02, 24
7 min read